Mindig is kerestük a natúr termékeket és a természetes alapanyagokat. Amikor útjára indítottuk a Szappanházat, egy célunk volt: tegyük itthon is mindenki számára elérhetővé a minőségi, természetes és vegyszermentes szappanokat. Hisszük, hogy a természetes szappanoknak minden háztartásban és fürdőszobában ott a helyük. A számos illatban és színben elérhető szappanjaink közös tulajdonsága, hogy válogatott természetes összetevők alkotják – erre különösen is büszkék vagyunk! De mit is jelent ez? Lent elolvashatod, hogy mitől lesz egy szappan természetes és miért legyen a természetes szappan a mindennapi bőrápolási rutinod része.

Mitől természetesek a szappanjaink?

Nagyon fontos számunkra a megbízhatóság és a minőség: Legfontosabb alapelvünk, hogy mindenkinek a legjobb minőséget kínáljuk, ezért csakis a legjobb alapanyagokat használjuk.

Legyen szó akár a klasszikus, akár a rusztikus szappanjainkról mind természetes alapanyagú készítmények. Főként növényi olajokat és kivonatokat valamint gyógynövényeket tartalmaznak, így tökéletesen ápolják a bőrt. Nem állunk azonban itt meg, a még teljesebb táplálás érdekében a legtöbb szappanban lanolint és juhtejet is használunk.

Fontos kiemelni, hogy a szappanokban nem találhatsz semmilyen adalékanyagot és teljesen szilikonmentesek! Odafigyelünk továbbá, hogy kizárólag bio minősítésű juhtej kerülhet a természetes szappanjainkba – a vegán szappanok kivételével.

Miért ápolják jobban a természetes szappanok a bőrt?

Ha természetes bőrápolásról beszélünk, az egyik legfontosabb termék, amit ki kell választanunk az a szappan. Bőrünk a test legnagyobb szerve. Érdemes tehát természetes összetevőjű termékeket választani, ha valóban tudatosabb és egészségesebb életmódot akarunk élni.

A természetes alapanyagú kozmetikumok ideális ápolást nyújtanak a bőrnek, nem tartalmaznak semmilyen egészségre káros anyagot. Javítják bőrünk ellenálló képességét és megőrzik annak rugalmasságát. A természetes alapanyagoknak köszönhetően szappanjaink nem szárítják a bőrt, épp ellenkezőleg, táplálják és finom puhává varázsolják azt. A gyógynövények jótékony hatásukkal járulnak hozzá bőrünk egészséges ragyogásához, illatuk pedig javítja a hangulatunkat.

Miert legyen a termeszetes szappan a borapolasi rutinod resze

Mivel nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, a természetes és natúr szappanok a környezetünkre is rendkívül pozitív hatással vannak. Használatukkal sokat tehetünk egy tudatosabb életmódért.

Miért válassz Te is természetes szappant?

  • A természetes szappan jobb a testednek! A hagyományos szappanok vegyi anyagokat és szintetikus összetevőket tartalmazhatnak, amelyek akár allergiát is kiválthatnak, irritálhatják a bőröd és még a szervezetben lévő hormonokat is megzavarhatják. Ezzel szemben a természetes szappanok csak természetes összetevőket tartalmaznak – itt a Szappanháznál különösen is odafigyelünk a szappanok összetevőire, termékeink táplálják és ápolják a bőrt.
  • A természetes szappan jobb a környezetünknek! Ezek a kozmetikumok nem tartalmazhatnak potenciálisan káros méreganyagokat, sem mesterséges adalékanyagokat, így nem termelnek mérgező hulladékot, amely végül a környezetbe kerül. Ez nem csak Neked jobb, de a bolygónak is.
  • A természetes szappan táplálja a bőröd! Vegyük csak példának a dióolajos szappanunkat. Azért használunk bio juhtejet és lanolint, hogy hatékonyan óvják a mindennapok során igénybe vett bőrt. A szappan szilikonmentes és nem használunk plusz adalékanyagokat sem. Miért? Hogy első osztályú bőrápolást nyújthassunk! A dióolajnak köszönhetően pedig varázslatosan puha lesz a bőrünk. A dióolajos szappanunkat kifejezetten ajánljuk azoknak, akik hajlamosak a száraz bőrre, de akár az ekcémára is jótékony hatással lehet. Hatékonyan és gyengéden ápol, lekörözve bármilyen hagyományos szappant, amit a szupermarketek polcain találsz!

A jó minőségű natúr szappanoknak bizony ott a helye minden fürdőszobában! Használj Te is természetes szappant minden nap a puha és egészségtől ragyogó bőrért!