A megrendelt áru átvételére négy opció közül választhatsz:

  1. Személyes átvétel Gödöllőn,
  2. DPD házhozszállítás,
  3. Pick Pack Pont,
  4. FoxPost
Részletes leírás
favicon

Személyes átvétel

Amennyiben ezt az opciót választod a szappanokat és termékeket átveheted Gödöllőn.
Megtalálhatsz minket Gödöllőn, a Fenyves köz 50. szám alatt.

Fontos azonban, hogy rendelésed után telefonon (+36 70/367-1788) vagy e-mailben (szappanhaz@szappanhaz.hu) keress fel minket az átvételi időpont egyeztetése miatt. Így tájékoztatunk mikor veheted át leghamarabb megrendelt csomagod és válogathatsz a többi termékeink között.

dpd

DPD házhozszállítás

A megrendelt termékeket a DPD futárjai szállítják ki! A szállítás díja Magyarország területén előre fizetés esetén 2300 Ft – áfával együtt, 5 kg összsúlyig! Utánvétes szállítás esetén 2600 Ft. Szállítási határidő várhatóan a fizetést követő 2-8 munkanap.

Amennyiben a futár nem tudja átadni a csomagot, még két alkalommal megpróbálja a kézbesítést. Kérjük a gyors és zökkenőmentes teljesítés miatt, ha lehetséges add meg a mobil telefonszámod is rendeléskor.

Ha a megrendelt áru nem áll rendelkezésre, haladéktalanul tájékoztatjuk vásárlóinkat, és az esetlegesen megfizetett összeget visszautaljuk. Kérjük, csak ép csomagot vegyél át, sérülés esetén jegyzőkönyvet kell felvenni a szállító céggel, reklamációt az átvétel után már nem tudunk elfogadni!

PickPackPont

Pick Pack Pont

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, amely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében, ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagod.

A munkanapon megrendelt termékeket Budapesten 1-2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-3 munkanapon belül veheted át az általad kiválasztott Pick Pack Ponton. A szállítás díja előre fizetés esetén 1200 Ft, utánvétes szállítás esetén 1500 Ft.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor értesítünk, így ezt követően csomagod azonnal átveheted. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

Abban az esetben, ha a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, mindenképpen válasszd a Pick Pack Pont csomagátvételi lehetőséget.

További információk: www.pickpackpont.hu

FoxPost

Több mint 140 csomagautomata áll rendelkezésedre országszerte, ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagod. A szállítás díja 25kg-ig, előre fizetés esetén bruttó 893 Ft, utánvétes szállítás esetén 1193Ft.

Vásárláskor válaszd ki a lakhelyedhez legközelebb eső FOXPOST automatát és add meg mobiltelefonszámodat. Miután a futár átvette a csomagot tőlünk, 1-3 munkanapon belül kiszállítja a választott célautomatába. Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítenek, amelyben egy nyitókódot is találsz. Fontos: Ne töröld az SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot.

Látogass el az automatához, add meg a nyitókódodat és nyisd ki a rekeszedet. Ha már fizettél online, kész is vagy. Ha még nem fizettél, nincs ok az aggodalomra: az automatánál a webshopokhoz hasonlóan lehetőséged van használni a bankkártyádat (készpénzes fizetés csomagautomatánál nem lehetséges). Az automatában az érkezéstől számított 3 napig őrizzük a csomagod.

További információk: www.foxpost.hu