A megrendelt áru átvételére négy opció közül választhatsz:

 1. Személyes átvétel Gödöllőn,
 2. FoxPost (Házhozszállítással),
 3. FoxPost (Csomagautomatába),
 4. Pick Pack Pont

cropped favicon

Személyes átvétel

Amennyiben ezt az opciót választod a szappanokat és termékeket INGYENESEN átveheted személyesen is Gödöllőn.
Megtalálhatsz minket Gödöllő, Fenyves köz 50. szám alatt.

Fontos azonban, hogy rendelésed után telefonon (+36 70/367-1788) vagy e-mailben (szappanhaz@szappanhaz.hu) keress fel minket az átvételi időpont egyeztetése miatt. Így megbeszéljük, hogy mikor veheted át leghamarabb megrendelt csomagot és válogathatsz akár a többi termékeink között is.

FoxPost (házhozszállítás)

A megrendelt termékeket a FoxPost futárjai szállítják ki, közvetlen az ajtódhoz. Nem kell egész nap készenlétben állni, a futárok 2 órás időintervallumon belül vállalják a csomag kiszállítását, ráadásul közvetlenül felveheted velük a kapcsolatot – nem rejtegetjük a futárok elérhetőségeit.

 • A kiszállítási idő általában 2 munkanap, miután a futár átvette a csomagot. A csomagokra kiszállítási időgaranciát nem vállalunk.
 • A szállítás díja Magyarország területén bankkártyás fizetés vagy átutalás esetén 2.600 Ft!
  • Utánvétes rendelés esetén további +300 Ft fizetendő
   (az utánvétes futár csak készpénzt fogad el)
  • 25.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

A csomag feladását követően emailben és SMS-ben is értesítést kapsz, hogy mikor számíthatsz a futár érkezésére. A küldemények kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 között történik.

Kérjük, csak ép csomagot vegyél át, sérülés esetén jegyzőkönyvet kell felvenni a szállító céggel mert reklamációt az átvétel után már nem tudunk elfogadn.

További információk: www.foxpost.hu

FoxPost (automata)

Csomagszállítás egyszerűen, rugalmasan, környezettudatosan és érintkezésmentesen. Több mint 360 csomagautomata áll rendelkezésedre országszerte, ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagod.

 • A kiszállítási idő általában 2 munkanap, miután a futár átvette a csomagot. A csomagokra kiszállítási időgaranciát nem vállalunk.
 • A szállítás díja bankkártyás fizetés vagy átutalás esetén mindössze 1.200 Ft!
  • Utánvétes rendelés esetén további +300 Ft fizetendő
   (az automata kizárólag bankkártyát fogad el, készpénzzel nem tudsz fizetni)
  • 25.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Vásárláskor válaszd ki a lakhelyedhez legközelebb eső FOXPOST automatát és add meg a telefonszámod. Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítenek és elküldik a nyitókódodat. Fontos: Ne töröld az SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot.

Látogass el az automatához, add meg a nyitókódodat és nyisd ki a rekeszedet. Ha már fizettél online, kész is vagy. Ha még nem fizettél, nincs ok az aggodalomra: az automatánál a webshopokhoz hasonlóan lehetőséged van használni a bankkártyádat (készpénzes fizetés csomagautomatánál nem lehetséges). Az automatában az érkezéstől számított 3 napig őrizzük a csomagod.

Ha a futár nem tudja átadni a csomagot, 3 nap őrzési idő után visszaviszi a raktárba, ahol további egy hétig tárolja. Ezidő alatt kérhetsz még újraküldést, melynek a díja további 1199 Ft. Kérjük a gyors és zökkenőmentes teljesítés miatt, törekedj a rendelés mihamarabbi (de max 3 napon belül történő) átvételére.

További információk: www.foxpost.hu

PickPackPont

Pick Pack Pont

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, amely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében, ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagod.

 • A munkanapon megrendelt termékeket (a csomag összekészítését követően) Budapesten 1-2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-3 munkanapon belül veheted át az általad kiválasztott Pick Pack Ponton.
 • A szállítás díja előre fizetés esetén 1800 Ft, utánvétes rendelés esetén további +300 Ft fizetendő.
 • 25.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor értesítünk, így ezt követően csomagod azonnal átveheted. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

További információk: www.pickpackpont.hu