Az Eper a világ egyik legegészségesebb és legjótékonyabb gyümölcse. Tele van vitaminokkal (A,B1,B2,E,C), ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal. Ám nem mindenki tudja, de ezen növény különleges ereje a nagy felhasználhatósága. Nem csak frissen fogyasztható, hanem különböző gyógyhatású termékek is készülnek belőle, például az eperlevélből főzött lázcsillapító tea, 

strawberries 7391738 1280
Az eper felhasználásával készült szappanok magávalragadó friss, gyümölcsös illatot árasztanak

Érdemes lehet használni az alábbi esetekben:

  • bőr gyulladásának csökkentésére
  • C vitamin feltöltésére
  • pikkelysömör leküzdésére
  • elhalt hámsejtek eltávolítására
  • anyagcsere tevékenység serkentésére

Láthatjuk milyen kedvező hatása van az epernek a bőrünkre, így nem csak fogyasztani érdemes, hanem megéri az ebből készült kozmetikumokat, természetes juhtejes szappanokat használni.

Egyik vásárlónk története:

“A mai napig rendszeresen fürdöm az epres szappannal, mivel szeretem az illatát és mindig felfrissíti a bőrömet. Egyszer hallottam, hogy pikkelysömör ellen is hatásos lehet. Rögtön felhívtam egy közeli barátomat, Bencét, aki régóta küzdött ezzel a betegséggel, olyan szinten, hogy már nyáron sem vett fel rövid ujjú inget, pólót. A karjai, a háta, a felső teste nagy része  szörnyen ki volt sebesedve. Mivel több mindent ajánlottak már számára, de egyik sem volt hatékony, eltelt egy kis idő mire meggyőztem, hogy tegyen próbát az epres szappannal. Már pár hónap használat után, vörös, sebes bőre okozta problémái jelentősen enyhültek, így újra felmert venni rövid ujjú ruhákat, ráadásul a régi magabiztossága is visszatért. 

Sz. József

Bencének már bevált az epres szappan és azóta nem szenved már a pikkelysömörtől. Ha Bencének és Józsefnek is bejött, akkor rajtad is segíthet! Egy próbát megér, nem?

  • Eper szappan
    Epres szappan
    1.465 Ft

Hivatkozások: Healthline, Egeszsegter