Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, amely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében, ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagod.

A Pick Pack Pont-ok olyan Relay  és  Inmedio hírlapüzletek, valamint

OMV és  Avanti töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy senkinek se jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítünk, melyet követően csomagod azonnal átveheted. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat

 

Csomagod a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheted nyomon.

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

A szállítás díja előre fizetés esetén 1200 Ft, utánvétes szállítás esetén 1500 Ft. 

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, akkor mindenképpen válaszd a Pick Pack Pont csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont -ra kattintva és a megfelelő üzletet kiválasztva tudsz az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Mi a rendelés menete?

Válaszd ki megrendeléskor a megfelelő (előre fizetéses / utánvétes) Pick Pack Pont-ot, mint szállítót. Kérjük ügyelj a kiválasztott Pick Pack Pont helyes megadására az üzlet nevének pontos beírásával! Ehhez használhatod a Térképes vagy a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon található üzletkeresőket. Miután beírtad a kiválasztott üzlet teljes nevét, választhatsz a fizetési opciók közül.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy  jegyezd fel a rendelésed azonosító számát! (ezt az online rendelésed után tüntetjük fel, illetve megtalálhatod a fiókodba bejelentkezve a "Rendelések története, részletek" fülön is)

A munkanapon megrendelt termékeket Budapesten 1-2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-3 munkanapon belül veheted át az általad választott Pick Pack Pont -on.