Kategóriák

A megrendelt csomag kézbesítése

 

A megrendelt áru átvételére négy opció közül választhatsz a rendelés során:

  • Szappanház (személyes átvétel Gödöllőn),
  • DPD (házhozszállítás),
  • Pick Pack Pont (előre fizetéssel),
  • Pick Pack Pont (utánvéttel).
 
 
 
1.,  Szappanház
 
    Amennyiben ezt az opciót választod a szappanokat / termékeket átveheted Gödöllőn. Megtalálhatsz minket a Jászóvár utca 43-as szám alatt.
 
Fontos azonban, hogy rendelésed után telefonon / e-mailben keress fel minket az átvételi időpont egyeztetése miatt. Így tájékoztatunk mikor veheted át leghamarabb megrendelt csomagod, válogathatsz áruink között.
 
 
 
2.,  DPD

    A megrendelt termékeket a DPD szállítja ki! A szállítás díja Magyarország területén előre fizetés esetén 1.255 Ft – áfával együtt, 5 kg összsúlyig! Utánvétes szállítás esetén 1455 Ft. Szállítási határidő várhatóan az átutalást követő 2-8 munkanap

Amennyiben a futár nem tudja átadni a csomagot, még két alkalommal megpróbálja a kézbesítést. Kérjük a gyors és zökkenőmentes teljesítés miatt, ha lehetséges add meg a mobil telefonszámod is.

Ha a megrendelt áru nem áll rendelkezésre, haladéktalanul tájékoztatjuk vásárlóinkat, és az esetlegesen megfizetett összeget visszautaljuk. Kérjük, csak ép csomagot vegyél át, sérülés esetén jegyzőkönyvet kell felvenni a szállító céggel, reklamációt az átvétel után már nem tudunk elfogadni!

 

3-4.,  Pick Pack Pont (előre fizetéssel / utánvéttel)

    A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, amely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében, ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagod.

A munkanapon megrendelt termékeket Budapesten 1-2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-3 munkanapon belül veheted át az általad kiválasztott Pick Pack Pont -on.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor értesítünk, így ezt követően csomagod azonnal átveheted. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

Abban az esetben, ha a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, mindenképpen válasszd a Pick Pack Pont csomagátvételi lehetőséget.

Részletes információkat és leírást ezen a LINK-en találsz!