• Pick Pack Pont információk
  • PayPal fizetési lehetőség
  • Müller
  • Mini szappanok
  • Természetes szappanok

"Régmúlt idők természetessége"

Köszöntünk webáruházunkban!

Nézz körül áruházunkban, s reméljük közben kellemesen szórakozol, ismerkedsz kínálatunkkal, kiválasztott termékeid pedig mihamarabb kézbesíthetjük! Amennyiben kérdéseidre nem találsz választ, telefonon is szívesen várjuk kérdésed / megrendelésed.

Az általunk kínált termékek, a „régmúlt idők természetességét” hozzák vissza! Szappanjaink ma Európa legkeresettebb és legkedveltebb tisztálkodó szerei közé tartoznak, dekorációs termékeink - melyek egyedileg készülnek, s ezért nincs belőlük két teljesen azonos, pedig a világon is egyedül álló formában válnak otthonok, és rendezvények meghatározó díszévé! Termékeink juhtej és lanolin (birkagyapjú zsír) felhasználásával készülő természetes kozmetikumok, biztosítják a bőr eredeti rugalmasságát, selymes tapintását. Szappanjaink müncheni laboratóriumban bevizsgáltak és teszteltek, így megfelelnek a legszigorúbb európai uniós paramétereknek!

Termékeinket továbbra is a felső sáv legördülő kategóriáiban találod. Ha pedig út közben vásárolnál, használd okostelefonod / tableted, hiszen optimalizáltuk ezekre is oldalunkat!

Kellemes időtöltést kívánunk:  Szappanház