Megoldáscsomagok egészségügyi problémákra, kényeztetésre.

FLOREX natúr juhtejes szappanok

Szappanjaink elegáns illata és krémes állaga magas szintű ápolást kínál a testnek és a léleknek, kényeztetik az érzékeket! Kizárólag kiváló és nemes növényi zsiradékokat, gyógynövényeket tartalmaznak ( pl.: pálmazsír, pálmamag olaj ), melyek garantálják termékeink természetességét és tartalmasságát! Az elkészítés során fő összetevőként bőrbarát lanolint és juhtejet használunk, melyek krémes állagúvá lágyítják a szappanokat, megnyugtatják az igénybe vett bőrt, valamint nedvességpótló hatással rendelkeznek!


Klasszikus szappanok megoldáscsomagokban


Gyógyító csomag (dióolajos, epres és holttengeri só szappan)
: ezen összeállításunkkal a kifejezetten száraz bőrrel rendelkezőkre gondoltunk. Manapság, amikor szinte már népbetegség az ekcéma, egyre többen szenvednek a pikkelysömör okozta kellemetlenségektől, vagy legalábbis krónikusan száraz bőrrel bírnak, egy igazán természetes megoldást nyújtunk számukra a gyógyító csomaggal! Dióolajos szappanunk már hosszú ideje a legkedveltebb és legsikeresebb megoldás az ekcémával küzdők számára, míg az epres szappanunk a pikkelysömörrel élőknek nyújthat enyhülést. Epres szappanunk használata során a hölgyek által oly nem kívánatos narancsbőr is egyre feszesebbé és feszesebbé válhat! A holttengeri sót is tartalmazó termékünk pedig a még nem problémás, de száraz bőrt kezeli finom kényeztetéssel.

Baba - Mama csomag 1 (mandulaolajos és baby szappan): a jó közérzet és a nyugodt kiegyensúlyozott állapot különösen fontos mind a piciknek, mind anyukájuknak. Hogy semmi ne zavarja meg ezt az állapotot, olyan kellemes és tápláló szappanokat válogattunk ebbe a csomagba, mely tapasztalataink szerint problémamentes, és egészséges bőrt garantálnak a kicsiknek születésük után! Mandulaolajos szappanunk nagyon tápláló, lágy, simogató és krémes, bársonyossá varázsolja a bőrt. Kisbabáknak különösen ajánlott, akár csak a nevében is jelzett baby szappan, mely célzatosan a legkisebbeknek készült. Finom és tiszta illata, krémes tapintása valamint kiemelkedő zsírossága a kisgyermekek elsőszámú fürdőszappanjává teszi.

Baba – Mama csomag 2 (dióolajos és baby szappan): csomagunkat azon kisgyermekes anyukák
részére raktuk össze, akik gyermekeikkel még a tisztálkodásuk folyamán is azonosulni szeretnének,
illatukat mindig érezni akarják. Baby szappanunk a ma felellhető és beszerezhető szappanok közül
a leg gyermek barátabb termék! Finom és tiszta illata s a piciknél oly fontos korokozókkal szembeni
biztos hatása az elsőszámú gyermekfürdetővé teszi! A gyermekek bőrét természetes zsírosságával
táplálja, puhaságát megőrzi. Ugyanakkor a baby szappan használatát az anyukáknak is javasoljuk, hisz bőrüket nekik is szinte bababőr simaságúvá varázsolhatja! A mamát és babát nem csak lelkükben, hanem bőrük finom tapintásával és tiszta illatával is szorosabban összekapcsolja! Igaz azonban, hogy ebben az idilli időszakban, mikor még a gyermekek kicsik, a stressztől, a víztől vagy bármi egyébtől a piciknek vagy akár anyukájuknak is kialakulhat az oly kellemetlen és nem egyszer fájdalommal is járó ekcéma. Erre a problémára kínáljuk megoldásként babának és mamának a juhtejet és lanolint gazdagon, valamint speciálisan dióolajat is tartalmazó un. dióolajos szappant!

Baba – Mama csomag 3 (pünkösdi rózsa és baby szappan): a fiatalság és nőiesség megőrzése
csak úgy, fontos a hölgyek számára, mint gyermekük fejlődésének állandó és nyugodt biztosítása!
Csomagunk összeállításakor külön gondoltunk az anyukákra és a babákra is! Sok problémát ad a nők számára az az időszak, mikor is még kicsi a gyermekük, s érte aggódnak, ugyanakkor a szépségük és nőiességük megtartása is alapvető számukra. Ebben nyújt segítséget pünkösdi rózsa szappanunk, mely segíti az alvást, ezáltal, nyugodtságot sugároz, elűzi a melankóliát, harmonikus nőies illatával türelemre int ugyan, de fokozza a szerelmi vágyakat! Mindemellett száraz, nedvességigénylő bőrre erőteljesen javasoljuk! Baby szappanunk a picik bőrének puhaságát, kedélyük kiegyensúlyozottságát és nyugodt alvásukat biztosítja.

Baba – Mama csomag 4 (baby és búzavirág szappan ): ezen szappancsomag összeállításánál a testi és lelki tisztaságot, mint alapvető szempontot határoztuk meg. Baby szappanunk a még érintetlen, a világ meghatározó dolgai által még nem fertőzött picik lelki és testi védelmét szolgálj puha krémes állagával és tiszta illatával! A búzavirág szappan az anyukák részére nyújt nyugalmat, és kiemelkedő tisztaságot! Hidratáló, tonizáló hatása valamint azon különleges tulajdonsága, amivel a szemkörnyéki szarkalábakat tünteti el, különösen kedveltté tette a hölgyek körében!

„Dolgos kezek” csomag (kerti virágos és iparos szappan): ebben a csomag összeállításban azokra
gondoltunk, akik akár munkájuk által, akár hobbyból a tevékenységük folyamán a két kezüket úgy
használják, hogy az beszennyeződhet, pl: autószerelők, kertészkedők, stb.. Kerti virágos szappanunk
nagyon finom tavaszi illatával eltereli a figyelmet miközben minden szennyeződést nyomtalanul
eltávolít a benne lévő enyhén dörzsölő anyaggal. Ezt a szappanunkat elsősorban a hölgyeknek, míg
iparos szappanunkat elsősorban az uraknak ajánljuk. Iparos szappanunk citrusos illata és dörzsölő
szemcséi minden férfit meggyőznek a nélkülözhetetlenségéről!

Kényeztető csomag (natúr, dióolajos és csokoládé szappan): érzékeny bőrűek számára készült
összeállításunkban 3 szappant kínálunk. Natúr szappanunk ( „a szappan ), tisztaságával és
természetességével rabul ejti a használóját, harmonizáló, krémes állagú! A dióolajos szappanunk az
egészséget vigyázza, őrzi mindenekfelett. Így akinek nagyon száraz a bőre (esetleg ekcémás tünetei is lehetnek ) feltétlenül tartson belőle, mert lehetnek olyan időszakok, mikor bőrének csak ez a szappan nyújt majd enyhülést! Csokoládé szappanunk pedig a kényeztetés netovábbja… Illata, állaga egyaránt az „édes élet” hangulatát varázsolja elénk! Bársonyossá teszi a bőrt, s használata garantáltan nem hízlal!

Luxus csomag (luxus és masszázs szappan): fekete, varázslatos, felejthetetlen! Luxus szappanunk
kiemelkedően krémes, kényeztető csodaszer, sokak fantáziáját beindító különleges szappan! A
csomag másik tagja a masszázsszappan, mely a nyári tengerpart simogató esti szellőinek kókusz
illatát idézi fel! Nem véletlenül, mert kókusz reszeléket tartalmaz, mely használat során csodálatos
finomsággal masszírozza a bőrt.

„Tinik kedvencei” csomag (levendula és körömvirág szappan): csomagunk a lelkében legérzékenyebb korosztályra fókuszál. Mind a lányok, mind a fiuk szépek, és jó illatúak akarnak lenni, csak azok a huncut hormonok kicsit bekavarnak. Levendula szappanunk nem csak kellemes illatú, de elsőszámú segítsége a pattanásokkal küzdőknek miközben nyugtató, fejfájást csökkentő hatást is kifejt! Szintén, gyógyító hatással bír a körömvirág szappan, mely a már gyulladásban lévő bőrt enyhíti ill., segíti a hegek begyógyulását. A levendulát elsősorban a lányok, a körömvirágot pedig a fiuk kedvelik jobban!

Édes álom csomag (méz-, csokoládé-, levendula és búzacsíra/méz szappan): egészség, kényeztetés és csábítás a mottója a csomagnak, mely 4 szappant is magába foglal. Egészség mely mindegyik szappan bőrbarát tulajdonságát jelenti, de mind nyújt még valami extrát is! A mézes szappan hidratál, antibakteriális gyógyhatása közismert. A csokoládés szappan a bőr puhaságát és szépségét őrzi meg miközben az immunrendszerre is jó hatást gyakorol, a levendula szappan a hölgyek egyik leg kedvesebb szappanja, melynek illatával klasszikus módon nőiességüket kihangsúlyozzák. A búzacsíra/méz szappan az örök rejtély és kiismerhetetlenség álcáját viseli magán, pedig vitamingazdagságával a bőr egyik legtáplálóbb tisztítószere.

Rózsa kert csomag (pünkösdi rózsa, vadrózsa szappan): a NŐ csomagja! Nem véletlenül, hisz
harmonikus, önmagával és környezetével elégedett magabiztos hölgyek állandó kísérője a rózsa!
A szappanoknál sincs másképpen! A pünkösdi rózsa szappan megnyugtat, elűzi a melankóliát,
s a bőrnek finom illatot kölcsönöz. A vadrózsa szappan sem marad el mindezektől, sőt illata
komolyságával mély nyomot hagy használója partnerében! Mind két szappan különösen ajánlott
nedvességigénylő száraz bőrre!

Antioxidáns bomba csomag (gránátalma-, ribizli- és szeder szappan): az ebben a csomagban lévő
szappanok magas védelmet nyújthatnak a környezetünkből érkező esetleges fertőzésekkel szemben.
A gránátalma szappan élénk vörös színével és meghatározó illatával a legkedveltebb szappanok
sorában van. Gátolja a bőrrák kialakulását, segíti a sejtek regenerálódását. Ribizli szappanunk
szintén vörös színű és kedvelt termékünk. Immunrendszert erősítő, valamint tápláló tulajdonsága
és visszafogott illata miatt sokak által keresett. A szeder szappan kifejezetten különleges illata és
krémes állaga okán vált népszerűvé, nem is beszélve az immunrendszert erősítő hatásáról. Ebben
a csomagban található termékek mind-mind az egészség megtartásának elengedhetetlen eszközei.
Bármelyik terméket nézzük, akár nők akár férfiak számára nagyon ajánlottak!

 

Vágott, rusztikus szappanok (140 – 160 g)

Ibolya, Bírsalma, Vadrózsa és

Narancs/fahéj
Stresszt csökkentő, hangulatjavító szappan. Simává varázsolja a bőrt, miközben melegséget, vidámságot, biztonság érzetet kölcsönöz. Kellemesen krémes állagú.
A JÓKEDÉLYŰ EMBEREK SZAPPANJA!
Színe: Világos narancssárgaelsavasodott állapotban van.